Over ons

Een stukje geschiedenis

Het begin, Kleine berg 79 Eindhoven

Hier zijn we ooit begonnen, op de kleine Berg in Eindhoven.

Het was een kleine gezellige lunchroom midden in de stad, met een 32 tal zitplaatsen binnen.
Een klein terrasje erbij buiten, zowel voor als achter de lunchroom, nog eens ca. 18 zitplaatsen…

Een echte stads sfeer, de mensen hebben het altijd druk en hebben haast, maar konden hier toch even tot rust komen. Tot juni 2009 hebben we hier onze gasten een welkom onthaal gegeven en ze met veel plezier van heerlijke broodjes en een lekker bakkie koffie voorzien.

Het vervolg

Het vervolg, Meiveld 164 Veldhoven

Doordat het huurcontract in Eindhoven afliep zijn we op zoek gegaan naar een andere locatie, en in Veldhoven hebben we een groter pand gevonden, met een mooi groot terras.

In het City Centrum van Veldhoven kregen we de beschikking over een 110 tal zitplaatsen, binnen en buiten. Dat betekende meer dan 2x zo groot, en dus ook 2x zo veel werk !

Een gezellige stads/dorpse sfeer, waar de mensen wat meer rust nemen voor een hapje en drankje. Hier hebben we onze gasten van juni 2009 tot en met Juni 2012 ontvangen en voorzien van een lekker hapje en drankje. Daarnaast hadden we het steeds drukker met catering voor bedrijven, variërend van lunch tot hapjes en drankjes bij recepties en feesten. Toen dat meer de overhand ging krijgen, hebben we besloten om de lunchroom te verkopen en verder te gaan als cateringbedrijf.

Huidige Situatie

Panini Lunchroom is in juli 2012 officiëel Panini Catering geworden. We hebben een mooie locatie op industrieterrein de Hurk gevonden, van waaruit alle producten gemaakt en geleverd worden.

Het dagelijks vers bereiden en bezorgen van broodjes en lunchpakketten, maar ook complete vergaderarrangementen is de core business uiteindelijk geworden.

Daarnaast zijn we aan het uitbreiden met diverse andere cateringactiviteiten zoals : Calamiteiten-catering, feesten, hapjes en/of buffetten catering en eventueel met bedienend personeel. Een heerlijke BBQ (echt traditioneel en vers bereid) kunt u bij ons ook bestellen, wij komen dan bij u op locatie de BBQ verzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten!

Maar ook verhuur van diverse apparatuur, serviesgoed of glaswerk hoort daar natuurlijk bij. Dat is terug te vinden onderaan in het menu.

Vanaf de Sleutel (op industrieterrein de Hurk)  in Eindhoven zitten wij mooi centraal, vlakbij centrum Eindhoven, maar ook vlakbij  de High Tech Campus, industrieterrein de Run in Veldhoven en het Flight Forum Eindhoven, en natuurlijk OP de Hurk !