De site voor soep, salade, belegde broodjes, hapjes, koude schotels en andere catering

Onze site bevat alle benodigde informatie over wat wij, Panini Catering, allemaal voor jou kunnen betekenen.

Onze service staat bij ons hoog in het vaandel en graag komen we bij belegde broodjes, heerlijke clubsandwiches, warme hap, lekkere soep, frisse salade, lekkere hapjes of koude schotels en allerlei andere catering bij jouw op locatie bezorgen. Daarvoor kun je op onze site eenvoudig door het winkelmenu heen wandelen, je bestelling aanmaken en naar ons doorsturen.

Het belangrijkste vinden we ‘op tijd leveren’, we kunnen zo nu en dan wel vroeger komen leveren, maar als we later zijn dan het gewenste levermoment, dan komt dat door onvoorziene omstandigheden.

Ook wij, als catering bedrijf, beseffen dat tijd geld is, dus als je moet zitten wachten op ons… dat kan absoluut niet de bedoeling zijn!

Onze belegde broodjes zijn altijd vers afgebakken en van een hoge kwaliteit ! Maar natuurlijk is een heerlijke frisse salade ook een goede en gezonde optie. En natuurlijk gebeurt het wel eens dat je gewoon zin hebt in een heerlijk kommetje soep, die kunnen we in bijna elke smaak leveren, van een kommetje tot een hotpot voor meerdere mensen tegelijk.

Het kan voorkomen dat je een feestje hebt waarbij je wat lekkere hapjes wilt om te serveren aan je gasten… schrik niet : dat kunnen we ook voor je regelen ! Van eenvoudige hapjes, denk aan kaas en worst, tot luxe hapjes! Voorbeelden daarvan kun je bekijken op onze Facebook pagina.

Daarnaast kun je ook diverse artikelen of horeca apparatuur bij ons huren bijvoorbeeld statafels, buffettafels,shafingdishes, hotpots, stoelen, etc. etc. …..  en hebben wij het niet, dan regelen we het gewoon! Bel of mail ons gewoon even voor een offerte, dan komt het helemaal voor elkaar !

En mocht je een keer bijzonder willen BBQ-en ? Dat kunnen we ook voor je regelen, op jouw locatie komen we ter plaatse een heerlijke BBQ verzorgen op authentieke wijze, maar dan wel met een extra glansje. Hoef je zelf niet in de rook te staan, maar je kunt er wel heerlijk van genieten! Ook hiervoor kun je ons gewoon even bellen of mailen voor een offerte, dan komt het helemaal voor elkaar !

Afrekenen kun je contant doen of als je bij ons bekend bent of het aanvraagt ook op rekening. We zijn hard bezig om iets met PIN of iDeal te regelen…